Ga naar de inhoud
Gratis niveaubepaling Nederlands 3F

Subsidie Tel mee met taal

In 2024 opent de overheid een nieuwe ronde voor de subsidie Tel mee met Taal (TMMT). Deze subsidie is speciaal voor werkgevers om te investeren in de taalvaardigheden van pedagogisch medewerkers, zodat zij vanaf 2025 kunnen voldoen aan taalniveau 3F.

Subsidieaanvraag indienen

Van 1 januari tot en met 29 februari 2024 kun je een aanvraag indienen voor de subsidie Tel mee met Taal, voor een Nederlands 3F scholingstraject voor al jouw medewerkers.

Als de aanvraagtermijn voor de subsidie is gesloten, dan vindt er een loting plaats onder alle aanvragers. Ben jij ingeloot voor subsidie? Dan krijg je direct bij de toekenning een subsidiebedrag van maximaal 66% uitgekeerd.

Gratis niveaubepaling voor jouw kinderopvang

Bij WerkendLeren vinden we het belangrijk om scholingstrajecten aan te bieden die passen bij de vraag van onze deelnemers. Daarom bieden we een gratis niveaubepaling aan alle medewerkers van jouw kinderopvang. Zodat jij inzicht krijgt in de opleidingsbehoefte van jouw medewerkers voor taalniveau 3F.

Aanvraag subsidie met gratis niveaubepaling

Om de opleidingsbehoefte van jouw medewerkers in kaart te brengen, nodigen we hen uit voor een online test. Op basis van de testuitslag leggen we per deelnemer het taalniveau vast en onderzoeken we wat deze nodig heeft om te voldoen aan taalniveau 3F. Vervolgens verwerken we de bevindingen in een rapportage en geven we jou een vrijblijvend opleidingsvoorstel.

Planning gratis niveaubepaling
De planning voor het aanvragen en afnemen van de niveaubepaling ziet er als volgt uit:

  • Aanvragen gratis niveaubepaling
  • Invullen van de online test (vanaf november 2023)
  • Oplevering rapportage en vrijblijvend opleidingsvoorstel
  • 1 jan t/m 28 feb: subsidieaanvraag door WerkendLeren

Vraag nu gratis niveaubepaling aan

Wil je zeker zijn van een tijdige aanvraag? Meld je dan nu alvast aan voor de gratis niveaubepaling van WerkendLeren, via het invulformulier op deze pagina.