Ga naar de inhoud

 Opleidingsplan? Video-interactie? Ontwikkelgesprekken?

Ontdek of jij straks profiteert van € 24.999,- SLIM budget!

Vertel over jouw opleidingswensen of ontwikkelstrategie.

Hoor van ons wat de mogelijkheden zijn.

Profiteer van hulp bij de subsidieaanvraag.

Subsidie voorkomt hoge kosten

Wil jij plannen organiseren voor het leren en ontwikkelen binnen jouw mkb-organisatie? Dit is een proces wat zich kan lenen voor de SLIM-subsidie.

De subsidieregeling kan oplopen tot € 24.999,- en is voor organisaties die willen inzetten op verdieping van kennis, vaardigheden en de beroepshouding van medewerkers. Zoals het ontwikkelen van maatwerkmethodes en -producten. Zorg dat je je opties verkent en de subsidie tijdig aanvraagt.

Wat is de SLIM-regeling?

De overheid geeft subsidie vrij voor bedrijven die maatregelen treffen om een aantrekkelijke werkgever te blijven en verdere professionalisering door te voeren. Het is mogelijk de subsidie aan te vragen voor projecten rondom leren en ontwikkelen binnen jouw organisatie. En voor het stimuleren van werkenden om kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen.

Wat wordt er gesubsidieerd vanuit de SLIM-regeling?

Voor deze subsidie hoef je geen kant-en-klaar plan te hebben. Je kan het juist gebruiken om de behoeften van je organisatie en medewerkers in kaart te brengen. Zet het bijvoorbeeld in voor het:

  • opstellen van een nieuw (meerjaren) opleidingsplan,
  • voeren van ontwikkelingsgesprekken,
  • optimaliseren van de gesprekscyclus,
  • versterken van de rol als coach,
  • ontwikkelen van maatwerk methodes en producten,
  • praktijkplaatsen binnen de 3e leerweg.

 

Zo kun je deze subsidie SLIM inzetten om een duurzaam plan te ontwikkelen, gericht op jouw organisatie.

Hoe vraag ik SLIM-subsidie aan?

Bij WerkendLeren weten we als geen ander hoe de SLIM-subsidie in elkaar steekt. Daarom helpen we je graag met het indienen van jouw subsidieaanvraag. Wij voeren samen met jou gesprekken over opleidingsplannen en ontwikkelstrategie. We kijken naar jouw wensen en beoordelen of subsidie jou kan ondersteunen. Vervolgens dienen wij de aanvraag voor jou in.

Wanneer kan ik een SLIM subsidieaanvraag indienen?

Het aanvraagtijdvak voor deze subsidie loopt van 1 t/m 28 maart 2024. Om de aanvraag zorgvuldig te kunnen indienen, is het verstandig om tijdig contact op te nemen.

“Omdat WerkendLeren de aanvraag voor de subsidie regelt op basis van ‘no cure, no pay’, hebben we de stap gezet.”

Henriette Schander, kinderopvang de Grabbelton

Strategisch opleidingsplan als basis

De meeste organisaties die wij helpen, willen hun opleidingsplan omzetten naar een opleidingsstrategie. Vanuit deze strategie kiezen we een opleidingsmethode die nauw aansluit bij de organisatie. Zodat ondernemers en werknemers optimaal worden gestimuleerd om hun kennis, vaardigheden en beroepshouding te ontwikkelen.

Aantrekkelijke maatwerktrainingen

Alle producten die we via SLIM ontwikkelen zijn maatwerktrainingen, specifiek gericht op jouw organisatie. De trajecten lopen uiteen van het oprichten van een bedrijfsschool tot het ontwikkelen van e-learnings voor medewerkers. Ook wordt de subsidie ingezet voor het implementeren van periodieke ontwikkelgesprekken met een coach.

Slim subsidie kinderopvang
Slim subsidie kinderopvang

Subsidiebedrag: € 24.999,-

Werk jij aan een lerende organisatie?

  • Voer gesprekken over jouw opleidingsplannen en ontwikkelstrategie.
  • Hoor van onze subsidiespecialist wat de mogelijkheden zijn.
  • Profiteer van assistentie bij de subsidieaanvraag (optioneel).

“De SLIM-subsidie biedt een unieke kans om je organisatie te professionaliseren en medewerkers de mogelijkheid te bieden zich verder te ontwikkelen.”

Henriette Schander, kinderopvang de Grabbelton