Ga naar de inhoud
Gratis niveaubepaling Nederlands 3F

Subsidie Tel mee met taal

In 2022 opent de overheid een nieuwe ronde voor de subsidie Tel mee met taal (TMMT). Deze subsidie is speciaal voor werkgevers om te investeren in de taalvaardigheden van pedagogisch medewerkers, die vanaf 2025 moeten voldoen aan taalniveau 3F.

Wij denken graag met je mee over het behalen van taalniveau 3F en hebben op deze pagina alle benodigde informatie voor jou op een rij gezet.

Subsidieaanvraag indienen

Van 1 januari tot en met 28 februari 2022 kun je een aanvraag indienen voor de subsidie Tel mee met taal, voor een Nederlands 3F scholingstraject voor al jouw medewerkers.

Als het aanvraagtermijn voor de subsidie is gesloten, dan vindt er een loting plaats onder alle aanvragers. Ben jij uitgeloot voor subsidie? Dan krijg je bij de toekenning een subsidiebedrag van maximaal 66% uitgekeerd. Je hoeft zelf dus geen kosten voor te schieten.

Gratis niveaubepaling voor jouw kinderopvang

Bij WerkendLeren vinden we het belangrijk om scholingstrajecten aan te bieden die passen bij de vraag van onze deelnemers. Daarom bieden we een gratis niveaubepaling aan alle medewerkers van jouw kinderopvang. Zodat jij inzicht krijgt in de opleidingsbehoefte van jouw medewerkers voor taalniveau 3F.

Om de opleidingsbehoefte van jouw medewerkers in kaart te brengen, nodigen we hen uit voor een online test. Op basis van de testuitslag leggen we per deelnemer het taalniveau vast en onderzoeken we wat deze nodig heeft om te voldoen aan taalniveau 3F. Vervolgens verwerken we de bevindingen in een rapportage en geven we jou een vrijblijvend opleidingsvoorstel.

Planning gratis niveaubepaling
De planning voor het aanvragen en afnemen van de niveaubepaling ziet er als volgt uit:

  • Aanvraagperiode gratis niveaubepaling.
  • Invullen van de online test.
  • Oplevering rapportage en vrijblijvend opleidingsvoorstel.
  • Vanaf 1 januari 2022: subsidie aanvragen.

Profiteer van de gratis niveaubepaling

Wil je zeker zijn van een tijdige aanvraag? Meld je dan nu alvast aan voor de gratis niveaubepaling van WerkendLeren, via het invulformulier op deze pagina.

Aanvraag gratis niveaubepaling